در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام.. من در شهریور ۹۴ با یک عابر تصادف کردم و عابر متاسفانه بعد از ۱۴ روز فوت کردند پزشکی قانونی اسفند جواب کالبد شکافی رو فرستاد من کل کارهای دادگاه رو یک هفته ای انجام دادم تا قبل پایان سال حکم قطعی رو بگیرم با دیه ۲۲۰ میلیونی چون تصادف ماه حرام بود ۲۵ اسفند قاضی حکم به یک سال و یک روز حبس تعزیری من داد.. خانواده متوفی کارهای گرفتن دیه رو انجام دادن رضایت نامه محضری هم دادن آیا بعد از گرفتن دیه حبس من تبدیل به جریمه نقدی میشه یا باید برم حبس؟؟ لطفا جواب بدید..
ممنون از لطف شما......
1 پاسخ
توسط
سلام به نظر بنده چون تصادفات رانندگي از جمله جرايم قابل گذشت است و در جرايم قابل گذشت با رضايت شاكي مجازات موقوف مي شود و مجازات مذكور هم تعزيري مي باشد رضايت شاكي شما كارساز مي باشد .

+