در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

شرکت پیمانکاری عمرانی که دارای کد شرکت نمیباشد و بیمه از طریق کد کارگاه با توجه به قرادادها ارسال میگردد

گاهی اوقات قرداد یا الحاقیه تمدید قرارداد از سوی کارفرما دیر ابلاغ میشود و به همین دلیل در ارسال لیست با تاخیر مواجه هستیم

به طور مثال : بیمه مهر ماه ارسال و بیمه آبان و آذر ماه ارسال نگردید به دلیل تاخیر کارفرما جهت الحاقیه تمدید قراداد ، و به سازمان بیمه شعبه 14 مراجه نمودیم و بیمه آذرماه را همراه با جریمه با بیمه دی ماه ارسال کردیم ، اما بابت بیمه آبان ماه گفتند نمیشود چون بیش از یک ماه گذشته است ؟

چه کاری باید انجام داد ؟؟

آیا در صورت عدم تایید میتوان پس از ترک کار از کارفرمای خود شکایت نمود ؟؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که بیمه هر ماه تا پایان ماه بعد ارسال نشود دیگر امکان ارسال آن وجود ندارد و ممکن است مشمول جریمه شود.

در این صورت کارگر می تواند از کارفرما نیز شکایت کند.