در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

 حدود دو سال هست در معدن اهن به عنوان اپراتور دامپتراک مشغول بکار هستم طبق قانون روزی 6 ساعت باید کار کنیم اما کارفرما از ما روزی 11ساعت کار میکشد وروزی سه ساعت اضافه کار منظور میکند

 ایا میتوان از کارفرما بخاطر ساعات کاری همچنین دیر واریز کردن حق بیمه وحقوق شکایت کرد و با توجه به اتمام قرار داد میتوان بدون اطلاع قبلی ترک کار کرد بخاطر مشکلات ذکر شده
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
موضوع مذکور مربوط به ماده 52 قانون کار می باشد و جزو مزایای حین کار تلقی می گردد و طرح این موضوع در مراجع حل اختلاف پس از اتمام قرارداد ، نتیجه ای نداشته و باید در حین کار این موضوع مطرح و سامان دهی شود. پس از پایان قرارداد شما می توانید ترک کار کنید اما بیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرد.