در سختی کار و مشاغل سخت توسط (140 امتیاز)
سلام آیا درسته که طبق استناد ماده ۶۵ قانون کار کسانی که شغل سخت و زیان آور دارن سالانه ۵ هفته مرخصی دارن ؟

اگر جواب آره هستش ، میخواستم بدونم آیا منی که توی شرکت نفت کار میکنم و کارم آتش نشانی هست این قانون شامل من میشود ؟ تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
سلام ،مزایای مندرج درمفادقانونکارازجمله ماده 65 قانونکارمستلزم اعلام نظرکمیته آیین نامه ماده 52قانونکاراست وچنانچه این کمیته اعلام نظرنمایندشغل سخت وزیان آورمحسوب شده ومزایای مندرج قانونکارتعلق میگیرد،اما اعلام نظراین کمیته با رای کمیته سخت وزیان آور مستقر درادارات کارکه درخصوص سنوات ارفاقی به موجب ماده 76قانون تامین اجتماعی اعلام نظرمی کنندارتباطی ندارد وبه عبارتی دیگر رای کمیته ماده 76 قانون تامین اجتماعی فقط سوابق یک سال ،یک ونیم سال محسوب میگردد.