در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده با احتساب خدمت 21 سال سابقه کار دارم در اولین شرکتی که حدود 7 سال در آن سابقه کار داشتم سخت و زیان آور شامل شرکت شده است و کسانی که با من در آن شرکت مشغول به فعالیت بوده و 20 سال کاری را پر کرده اند باز نشسته شده اند.

سوال بنده این است که آیا این سخت زیان آوری برای مدت فعالیت که در شرکت مذکور به مدت 7 سال داشته ام شامل حالم می شود و اگر میشود چگونه می توانم روال اداری آنرا پیگیری کنم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

بله می شود . به کمیته مشاغل سخت و زیان آور اداره کار مراجعه کرده و تائیدیه آن را بگیرید . سپس به شعبه تامین اجتماعی مربوطه بروید و از طریق شعبه پیگیری نمائید . شعبه از کارفرما مطالبه 4 درصد و در بعضی مواقع 8 درصد حق بیمه بیشتر بابت این ماهها خواهد کرد . در صورت پرداخت نقدی یا اقساط این مبلغ توسط کارفرما مشکل حل می گردد .

با تشکر