در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام جوانی هستم ۲۵ساله آیا میتوانم باپرداخت سالانه ۶۰۰هزارتومان میخواهم آینده ی فرزند خود را تضمین کنم. بهترین بیمه عمر برای کودکان کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

با سلام

بهتون تبریک میگم که اینقد آینده نگر و دوراندیش هستید

بیمه عمر خوب یا بد نداریم ، همونطورکه بیمه گر خوب و بد نداریم

در بیمه های عمر شما هرچه پوششها و خواسته هاتون از بیمه گر کمتر باشه به تَبَع اون در پایان دوره میزان دریافتیتون بیشتر خواهد بود

اگر در بیمه عمر کودکان رو بیمه شده معرفی کنید به مراتب سود بیشتری رو کسب خواهید کرد تا اینکه خودتون رو به نفع فرزندتون بیمه کنید .

سن کمتر سود بیشتر

ودر نهایت عرض کنم بیمه عمر مانند قلکی یکسویه است که هم میتواند بیماری ها و حوادث و ....تحت پوشش خود داشته باشد هم میتواند در آینده چندین برابر پول شما رو به شما برگرداند

اگر امروز پولی که میریزید از نظر خودتان ناچیز است توقع نداشته باشید در ۳۰ سال بعد گنجی افسانه ای به شما تعلق بگیرد .

توصیه بنده برای بهترین بیمه عمر برای کودکان شروع قراردادی ۳۰ساله با پرداخت ۱میلیون و۵۰۰هزارتومان درسال برای شماست

موفق و پیروز