در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من کارگری دارم که 10 شیفت 24 ساعته در ماه کار می کند(8صبح تا روز بعد8) و 2 روز از این 10 روز در روزهای تعطیل است و 2 سال سوابق دارد حداقل دریافتی اش طبق قانون اداره کار با سنوات روزانه و همه مزایای ماهانه چقدر باید باشد با سپاس
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام - نوع کار کارگرانی که بصورت 24 ساعت کار و 24 یا 48 ساعت استراحت میکنند و ساعت شروع بکار آنان درطول ماه گردش ندارد از نوع کار مختلط محسوب میشود و به موجب ماده  58 قانون کار برای هرساعت کار در شب به این دسته کارگران 35% اضافه بر مزد ساعت کارعادی تعلق خواهد گرفت.

ساعات شبکاری از 22 شب تا 6 بامداد خواهد بود. همچنین چنانچه مجموع ساعات کار این قبیل کارگران در ماه بیش ازساعات قانونی اداره کار باشد مشمول دریافت اضافه کاری با احتساب ایام تعطیل خواهد بود.