در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام.سال نو مبارک.

من در آموزشگاه زبان کار میکنم و تعدد کارهم زیاده و من به عنوان مسول دفتر مشغول به کارم و زمانی که می خواستن برای من بیمه رد کنند تو سایت بیمه خیلی دنبال کد مسول دفتر گشتند با اینکه کدهای دیگری برای مسول دفتر وجود داشت و انها رو انتخاب نکردند و منم نفهمیدم چرا انقدر دنبال می گردن اما در واقع من اونجا مدیر اجرایی-سوپروایزر-ابدارچی و...هستم و حداقل حقوق می گیرم  اما برای من مشخص نیست که در کل چقدر باید بگیرم یعنی حقوقم-عیدی-سنوات-اضافه کار عادی و اضافه کار در روزهای تعطیل چقدر است و هر چقدر هم جدول حقوق و دستمزدو می بینم بازم متوجه نمی شم چون بن داره -خواربار دار-مزد سنوات داره یا ی جاش نوشته سایر سطوح مزدی طبق جدول اداره کار.ممکنه منو در این زمینه کمک کنید که امسال سال 97 حقوق من چقدر میشه -عیدی و سنواتم چقدره-اضافه کارم در روزهای عادی و تعطیل چقدر است؟ممنون میشم جواب منو بدین.   باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام هر شخص در روز ۸ساعت بایستی فعالیت کند اما بستگی به قرارداد وتوافق شما با کارفرما دارد که حقوقتان رو چقد تعیین کرده اما این حقوق نباید از حداقل دستمزدی که اداره کار تعیین کرده کمتر باشد علاوه برحقوق بن ومسکن وخواروبار هم تعلق میگیرد وروزهای تعطیل که سرکار باشید علاوه بر حقوق باید اضافه کار هم بپردازد ودرضمن بیمه شما هم باید پرداخت شود