در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام خانمی هستم با ۳۷ سال سن و ۱۱ سال سابقه بیمه اجباری الان بیکار شده ام و متاسفانه یکی از مشاوران بیمه به من گفتند اگر از بیمه بیکاری استفاده کنی دو سال ماقبل استفاده از بیمه بیکاری ملاک حقوق بازنشتستگی شما خواهد بود به همین دلیل از بیمه بیکاری استفاده نکردم میخاستم بدانم آیا بهتر است بیمه زنان خانه دار شوم و چند سال نزدیک بازنشستگی را بیمه اجباری شوم یا دوباره از کارگاهی برای خودم بیمه اجباری رد کنم و بعد از یکسال دوباره درخواست بیمه بیکاری دهم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
شما در حال حاضر شرایط بازنشستگی ندارید که نگران میانگین دو سال آخر باشید این موضوع برای کسانی هست که در آستانه بازنشستگی میباشند بهتر است در صورت عدم تمایل به کار کردن ، بیمه بیکاری دریافت نمایید و دوباره بیمه اجباری شوید تا حداقل با قانون 42 سن و حداقل 20 سال سابقه وفق تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی بازنشسته شوید.