در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام خانمی 33 ساله هستم به مدت 9 سال تمام بیمه اجباری دارم یک سال و نیم هم بیمه بیکاری گرفتم که سر جمع 10 سال و نیم بیمه اجباری دارم

 ميخواستم بدونم برای پرداخت ادامه بیمه با احتساب بازنشستگی و استفاده از 30 روز حقوق باید چه بیمه ای رو انتخاب کنم .  بیمه خویش فرما یا زنان خانه دار؟؟؟؟؟؟ و اینکه چند سالگی بازنشسته میشم؟؟؟؟؟  با تشکر
3 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام هرکدوم معایب ومزایای خاصی دارند واین به نظر شما بستگی دارد که کدوم را میتوانید انتخاب کنید وتوان پرداخت کدام رو دارید که با مراجعه به شعبه محل زندگی مراجعه نمایید وشرایط هر دو را بگیرد وانتخاب نماییدو شما با۵۵سال سن وبالای ده سال سابقه  اگر مشمول قانون کار باشید با ۲۰سال سابقه و۴۲سال سن بازنشسته شوید