در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید
بنده به مدت 3سال در کارگاهی کار میکنم که در سالهای اول و دوم بیمه نبوده و در سال سوم بیمه ام به اجبار خودم رد شد چون که در اوایل هرموقع در مورد بیمه حرف میزدم کارفرما میگفت کارت پایان خدمت نداری پس نمیشه بنده دانشجو بودم ودر طی این 2سال کامل روزی 12ساعت کار میکردم و طی این دوساله از مرخصی تحصیلی استفاده مینمودم

 سوال من این است در سال سوم که بیمه شدم در تاریخ 1فرودین تا آخر برج 6 بنده12ساعت کلا 2سال کار میکردم بدون هیچ مزایا و عیدی وحقوقم کمتر از اداره کار بودوحتی جمعه ها هم میرفتم بدون هیچ اضافه ای از برج 7که دانشگاه رفتم نصف روز شدم با مدت 6ساعت کار در روز

الان سوال من این است در مورد بیمه مطمئن هستم که میتونم شکایت کنم ولی در مورد اضافه کارم روزی 4ساعت و مزایا میتونم ثابت کنم من شاهدهایی دارم که اونجا کار میکنند وبه نفعم شهادت میدهند اگر کارفرما رسید که بدون مبلغ از من در مورد مزایا گرفته قابل قبول است

 وایا اگر رسید مورد قبول اداره کار باشد میتونم بگم که دفتر حساب را.مورد بررسی قرار دهید در آن نوشته عیدی 500تومن آیا بازهم رسید قابل قبول است همچنین کارفرما سابقه شکایت قبلی نیز دارد؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
رسید بدون مبلغ قابل قبول نیست.

همچنین اثبات اضافه کاری به عهده شماست و باید مدارک معتبری ارائه کنید و شاهد هم در اداره کار مورد قبول نیست.