در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در آبان ماه سال 96 تصادف کردم که راننده مقصر شناخته شدم و در این تصادف بینی من شکست و زیر چشمم کبود شد که جهت تشکیل پرونده به بیمه ایران مراجعه کردم که عنوان کردند که بدلیل شروع بیمه من از پنجم اردیبهشت ماه سال 96 دیه به من تعلق نمیگیرد آیا درست است یا خیر ؟و لازم بذکر

و است که من هنگام خرید بیمه نامه فقط بیمه شخص ثالث خریده‌ام که مفاد بیمه راننده هم ذکر شده است. و برگه جداگانه که بعنوان بیمه راننده وجود دارد را انجام نداده‌ام.

اگر تعلق میگیرد من چطور میتوانم از شما کمک بگیرم؟
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

قرار داد بيمه شخص ثالث شما شما شامل بيمه شخص ثالث و حوادث راننده نيز مي بلشد، از لحاظ حقوقي طبق ماده٣ قانون بيمه شخص ثالث شما مي توانيد خسارات خود را دريافت نماييد