در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در 4 اسفند ماه 96  در  بلوار اصلی شهر در حال حرکت بودم با سرعت پایین که ناگهان موتور سیکلتی از فرعی آمد و به درب عقب سمت شاگرد برخورد کرد که بعد کارشناس راهنمایی رانندگی آمد و کروکی کشید و موتور سیکلت مقصر 100درصد اعلام شد .  و پس از چند روز بستری شدن در بیمارستان ایشان فوت کردند. 20 اسفند رفتند کلانتری و اعتراض کردند به کروکی . و پرونده رفته دادسرا و و جواب دادسرا به این شکل هست که 7روز به اولیا دم مهلت دادند که هزینه مربوط به هیئت کارشناسی را به حساب دولت واریز کنند تا کارشناسی مجدد صورت گیرد و کروکی کشیده شود.

کلانتری اجازه آزاد سازی خودرو را نمیدهد. میگوید تا مراحل قانونی تمام شود .
با توجه به اینکه خودرو وسیله امرار معاش بنده هست جهت آزاد سازی خودرو چه باید کرد .  خودرو بیمه فول هست هم بدنه و هم شخص ثالث.

اگر درصورتی که کروکی جدید را تغییر دهند و من را مقصر اعلام کنند.آیا من مجدد میتوانم اعتراض کنم.

بعد از تصادف فقط ماشین من را به پارکینگ بردند . موتور را دست نزدند و تحویل خانواده موتور سیکلت دادند. مگه نباید هر دو وسیله به پارکینگ بره . میتونم رو این موضوع هم زوم کنم .
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشماو شادباش سال نو

به جهت بازسازی صحنه جرم و مصون مانده خودرو از ایجاد تغییراتی که در بررسی هیات کارشناسی تاثیر گذار باشد خودرو تا زمان پایان کارشناسی باید در توقیف بماند

حق اعتراض بر نظریه کارشناس کماکان برای شما محفوظ است .