در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام آیا کارفرمایی که دوبار تخلف در،مورد،کارگر وبیمه نکردن کارگر را دارد وباز،کارگر جدیدش شکایت از،او کند آیا در اداره،کار از سند داشتن حرفهایش میکاهد؟یعنی در اداره کار در صورتی که حق با کارگر است ودر جلسه تشخیص کارفرما اعتراض کند حرفش دیگر سند میشود یا نه؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام معمولا ارتکاب جرایم کیفری منجر به سو سابقه افراد می شود. دعاوی چون تامین اجتماعی و مطالبات کارگری از جنس دعاوی مالی است و چنین تصوری کاملا غلط است.

در هر پرونده جداگانه موارد بررسی و جرایم و مطالبات محاسبه می گردد و تعدد پرونده های یک کارفرما تاثیری در پرونده های دیگر نخواهد داشت.

با تشکر از همراهی شما