در قانون کار و قرارداد کار توسط (140 امتیاز)
بنده حکم کارگزینی ام کارمندی است ولی کاری که انجام میدهم نوبتکاری ۱۲ساعت شب و۱۲ساعت روزوکارگری است ولی مزایایی که میگیرم بر اساس حکم کارمندی است وکارفرمای دولتی توجهی نمی کندچکار بایدانجام بدهم تا به حقوق خودبرسم
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - طبق قانون کار کلیه کارکنان، کارمندان ، پزشکان ، مهندسان ، مدیران ، کارشناسان و سرپرستان ، نگهبانان و هرشاغلی که به درخواست کارفرما ودرمقابل دریافت مزد برای کارفرما کار میکنند کارگر محسوب میگردد. همچنین عنوان کار نباید مانعی برای عدم پرداخت مزایای نوع کار انجام شده باشد.

لذا کارفرمایان موظف خواهند بود متناسب با کار انجام شده مزایا و مطالبات کارگر را پرداخت نمایند .