در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده از بدو ورود به شهرداری حکم کارگزینی اینجانب کارگر خدمات شهری بوده است و کارگروه مشاغل سخت و زیان اور تایید نموده است ولی متاسفانه کارفرما حدود ۱۱سال بیمه بنده را کارگر ساده در لیست رد می کرده و به اداره کار مراجعه نمودم ولی اداره کار بخشنامه ای اورد و گفت از برج ۹سال۹۵برای اصلاح عنوان شغلی بایستی تامین اجتماعی شکایت را بررسی کند به تامین اجتماعی مراجعه کردیم منکر این بخشنامه شد .مرجع رسیدگی به شکایت بنده چه ارگانی است و چکار کنم سریعتر جواب بگیرم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام
در صورتی که سازمان تامین اجتماعی بررسی نکند و عنوان شغلی را اصلاح ننماد بایستی در دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید و طرح دعوی کنید. لازم است برای این منظور مستندات لازم را ضمیمه نمایید.