در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

کارگر اخراجی بودم که توسط دیوان و مرجع هم عرض، دایمی شناخته شدم اجرای احکام دادگستری برای کارفرما نوشته که نمیتواند با من قرارداد کتبی موقت منعقد نماید بنابراین قراردادم یا کتبی دایمی خواهد بود یا به روال گذشته ،شفاهی دایمی، در حکم کارگزینی نوع قرارداد بنده چی باید درج شود؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
نوع قرارداد در حکم کارگزینی ملاک تعیین نوع استخدام نیست. بنابر این رأی دیوان و حل اختلاف نافذ است و بهتر است قرارداد موقت امضا نکنید.