در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

5 ماه به عنوان حسابدار در شرکتی که ثبت قانونی نشده است مشغول بودم .

این شرکت دفاتر قانونی ندارد و بیمه و مالیات و ارزش افزوده و ... پرداخت نمیکند .

ساعات کار بیشتر از حد مجاز در هر هفته داشتم اما با حقوق توافقی و اضافه کار ...

قراردادی بین ما امضا نشده بود و من ترک کار کردم .

حقوق یک هفته اخر کار و عیدی سنوات به من پرداخت نشده و بیمه هم نشدم برای این مدت کارکردم.

چطور میتونم شکایت کنم وقتی شرکت کلا قانونی نیست؟!
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
این که شرکت قانونی نیست مربوط به کارفرما می باشد و شما در صورتی که بتوانید رابطه کاری خود را در این مدت اثبات کنید می توانید طرح شکایت کنید.