در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
قبل از سربازی بین سالهای 80 تا 87 در شرکتی بودم که برام بیمه رد نمیکرد و حالا قصد شکایت دارم. الان سربازی هم رفتم و حالا برام بیمه رد میشه.آیا امکان داره بتونم برای چندسال از اون شرکت بیمه بگیرم و جریمه شون کنم؟ چون شنیدم که باید حداقل یک روز قبل از سربازی بیمه داشته باشم تا بتونم شکایت کنم.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.موضوع حق بیمه مشمول مدت زمان نمیشود.وهر زمان میتوانید به جهت تایید واحراز سابقه بیمه در اداره کار اقدام نمایید.