در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام

بنده از سال ۱۳۸۴ اقدام به بیمه پردازی در کارگاهی نمودم و در سال ۸۷ به خدمت اعزام شدم و پس از خدمت نیز بلافاصله اقدام به پرداخت بیمه نمودم و تا کنون نیز بیمه بنده در کارگاههای مشمول تامین اجتماعی مستمرا پرداخت شده است  برای احتساب بیمه خدمت سربازی به اداره بیمه شهرستان لنجان مراجعه نمودم که به بنده اعلام داشتند باید هزینه مابهالتفاوت را باید پرداخت کنم آیا  ماده۹۵قانون بیمه تامین اجتماعی و قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار شامل حال بنده نمیشود که قبل از تاریخ ۱۳۸۵/۵/۷ بیمه بوده ام و از پرداخت مابهالتفاوت معاف شوم.     باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
جهت احتشاب سوابق بیمه ای سربازی خود با توجه به شرایطی که فرمودید نباید وجه ای پرداخت نمایید و اگر این امر از سوی شعبه محاسبه و اصرار به دریلفت دارند پیشنهاد میگردد به اداره کل استان مراجعه و مورد را اعلام نمایید