در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من مطلقه هستم و 59 سال دارم. بعد از فوت پدرم مستمری بگیر از تامین بیمه های اجتماعی هستم. چون در خارج از کشور زندگی میکنم گفتند هر شش ماه  باید خود رابه اداره مرکزی معرفی کنم تا بتوانم حقوقم را دریافت کنم و سالی دوبار به ایران میایم . این بار گفتند باید هر چهارماه یکبار بیایم یعنی سالی سه بار.

چون مخارج بسیار بالاست خواهش کردم که یکبارش را بخواهرم وکالت بدم قبول نکردن. آیا این قانون صحیح است؟

ممنون از لطف و وقتتون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام این حضور وغیاب هر شش ماه یکبار است نه چهار ماه شما بهتر است ایندفعه که به ایران مهاجرت کردید یا نزد ریس شعبه بروید تا کمکتان کند که کمتر برای حضور وغیاب مراجعه کنید یا اینکه به اداره کل مراجعه نمایید که این ارفاق رو به شما داشته باشن