در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام،

من مربي ورزش به صورت پاره وقت هستم به تازگي از همسرم جدا شدم و تمام منبع درامدم همين شغل هست و بيمه هم نيستم،

ميخواستم بدونم ايا مستمري پدرم بعد از فوتشون به من هم تعلق ميگيرد ؟ در واقع منظور از شغل از لحاظ قوانين بيمه چه كاري هست ؟

فقط مشاغل دولتي و ازاد شغل محسوب ميشه يا اينكه كار پاره وقت هم جزو مشاغل هست ؟
2 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شرط برقراری مستمری پدرتان برای شما عدم اشتغال و ازدواج دائم میباشد چنانچه شما در جایی شاغل هستید که مشمول بیمه اجباری هستید هر چند پاره وقت هم باشد اشغال محسوب میشود  و اگر دارای جواز کسب باشید نیز اشتغال محسوب میگردد . چنانچه بیمه حرف و مشاغل آزاد باشید نیز نمی توانید مستمری پدر را دریافت نمایید . در غیر  اینصورت اشتغال شما باید طبق بازرسی فنی مشخص گردد و با گزارش بازرس شعبه استحقاق و یا عدم اسحقاق مشخص خواهد شد.