در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

شوهر خواهرم فوت نموده و حقوق بازنشستگي تامين اجتماعي ايشان بين خواهرم و دخترش كه شوهرش و مادرش فوت كرده و از همسر ديگر ايشان مي باشد به نسبت مساوي تقسيم شده است .وتامين اجتماعي براي اثبات ادعاي دخترش كه مي گويد از شوهر فوت شده اش هيچ گونه حقوقي دريافت نمي كند مدركي نخواسته وحتي در داخل خود سازمان استعلامي نگرفته است و تنها به يك تعهد بسنده كرده است.لطف كنيد وجواب بديد آيا اقدام انجام شده قانوني است؟

راهي براي ما براي مشخص شدن اينكه دختر ايشان از سازمان تامين اجتماعي از جانب شوهر ش حقوقي دريافت مي كند وجود دارد؟

تشكر وسپاس فروان ار مسئولين سايت بيدبرگ
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

دختر مطلقه یا دختری که همسرش فوت نموده باشد با ارائه اسناد و مدارک از جمله طلاقنامه یا گواهی فوت شوهر یا شناسنامه ابطال شده می تواند مستمری مادر یا پدر فوت شده استفاده نماید همچنین تامین اجتماعی وفق بخشنامه 11/1 بازرسی فنی انجام میدهد همچنین با توجه به لینک سازمان ثبت احوال بانک اطلاعاتی تامین اجتماعی موضوع فوت همسر از سایت ثبت احوال قابل بررسی توسط کارکنان سازمان تامین اجتماعی میباشد.

همچنین با توجه به ارسال فایل همپوشانی بازماندگان نیز موضوع دریافت توام مستمری توسط کارکنان سازمان تامین اجتماعی پیگیری میگردد لازم بذکر است اگر حقوق همسر کمتر از حقوق بازماندگی پدر کمتر باشد شخص میتواند از دریافت حقوق همسر انصراف داده و حقوق سهم پدری خود را دریافت نماید لذا با توجه به موارد فوق احتمال دریافت دو مستمری بعید است.