در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت شمابخیروسلامتی

سوال اول؛
اگرزن وشوهر،هردوبازنشسته ومستمری بگیرباشندواگریکی ازآنهافوت کند' مستمری آنهاچطوروچگونه بین خانواده تقسیم میشود؟

سوال دوم:
اگرشخصی با ۲۲ سال سابقه کاردربخش سخت وزیان آوروخرید ۲ سال خریدسربازی یعنی درمجموع ۳۵ سال باسقف بیمه تامین اجتماعی بازنشسته شودآیا بعدازچندین سال بعدباتوجه به افزایش سقف بیمه تامین اجتماعی اوهمچنان سقف بیمه راخواهدگرفت؟

بسیارممنون وسپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر همسر مرد فوت کند وفرزند تحت تکفل داشته به ازای هر فرزند ۲۵درصد وهمسر زن ۵۰درصد اگر فرزندان کمتر باشند به نسبت مساوی به طرفین اضافه میشود