در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

دختری مجرد هستم که پدرو مادرم فوت کردن درحال حاضرمستمری مادرم که بازنشسته اموزش وپرورش بوده دریافت میکنم، ایا میتونم مستمری پدرم که بازنشسته بانک بوده رو نیز دریافت کنم یا نه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر مقررات موجود، چنانچه فرزند دختر فاقد شغل و شوهر باشد، می تواند مستمری بازنشستگی پدر و مادر را به صورت هم زمان دریافت نماید.