در بازنشستگی و مستمری توسط (390 امتیاز)
سلام پدرومادرم هردوبازنشسته آموزش وپرورش هستند.ماتوسط پدرم بیمه هستیم وتحت تکفل ایشان وپدرومادر حقوق ازصندوق بازنشستگی کشوری دریافت میکنند.

درپاسخهادیدم ازطرف مادربازنشسته فوت شده به دختران مجردمستمری تعلق میگیرد که مادوخواهر مجردیم .آیا تعلق میگیرد؟ وبه هردختر چند درصد ؟ مابقی حقوقش درصورت نبودن کسی چه میشود؟ متاسفانه دوبرادرمجردوبیکار وسالم هم داریم که به آنها چیزی نمی دهند. هیهات .
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر مقررات موجود، چنانچه فرزندان دختر فاقد شغل و شوهر باشند، می تواند مستمری بازنشستگی پدر و مادر را به صورت هم زمان دریافت نمایند.

میزان سهام به نسبت مساوی است.

فرزندان پسر، در صورت ازکارافتادگی حین الفوت والدین، واجد شرایط دریافت مستمری می باشند.