در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

در اثر تصادفی که داشتم، 4 ماه طول درمان دادن و توی گزارش اولیه پزشکی قانونی نوشته :

- شکستگی پل تحتانی سمت راست لگن

- شکستگی استخوان بینی

- ...

حالا مراجعه کردم شعبه حل اختلاف تا مقدار تقریبی دیه رو به من بگن، گفتن: برای شکستگی بینی 8 میلیون میدن برای شکستگی لگن هم شاید 4 در صد ارش بخوره. آیا این صحت داره؟ مگه شکستگی بینی 10 درصد و شکستگی لگن 8 درصد نیست؟ یعنی ممکنه بعد از 4 ماه بگن شکستگیت خوب شده دیه کمتری بدن؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

براي شكستگي ان قسمت از لگن معمولا٤ درصد ارش تعيين خواهند مرد ولي براي شكستگي بيني طبق راي وحدت رويه ديوان بايد ١٠ درصد ديه تعيين گردد