در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
حدود 2ماه پیش در تصادفی که بنده مقصر بودم به شدت آسیب دیدم ( مدت زمان تایین شده برای طول درمان 2ماه بود ) با توجه به ضربه ای که از سمت راننده به من وارد شد

استخوان لگن ( راموس پوبیس ) سمت چپ بنده دچار شکستگی شد  ( در برگه پزشک قانونی ناحیه پایین و بالا بخش تحتانی اعلام شده ) و بر اثر این ضربه مثانه بنده دچار پارگی و خونریزی شد  ( بدون عمل و با قرار گیری سوند به مدت 1ماه بهبود یافت )

استخوان نازک نی دست چپ بنده شکست و پلاتین قرار گرفته به همراه 6 پیچ
ضربه شدید به کمر وارد شد که به مدت 1ماه بدون حرکت بودم ( از شدت درد و بیرون زدگی دو مهره که دکتر اعلام کرد حاد نیست ) و کبودی در بخش ران داشتم ( در حال حاضر رفع شده به دلیل گذشت 2ماه )

در زمان تصادف به دلیل وضعیتی که نمیتوانستم حرکت کنم پدر بنده مدارک را تحویل پزشک قانونی دادن ولی معاینه نشدم و اعلام شد که 2ماه بعد مراجعه کنم
با توجه به پارگی مثانه و قرار گیری سوند به مدت 1ماه و بهبود آن پس از 1ماه و عدم وجود کبودی در پا و همچنین ضربه وارده به کمر و گرفتگی که در حال حاضر نیز دارم ( عصب سیاتیک ضربه دیده )
با توجه این تفاسیر بنظر شما میزان دیه بنده که راننده و مقصر بودم چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، لطفا عجله نکرده و بگذارید طول درمانتون پایان یابد و نظریه پزشکی قانونی را ارسال تا همکاران بتوانند غرامت قابل پرداخت از محل بیمه نامه شما را محاسبه و اعلام نمایند . و اگر اقدامی درجهت اعلام خسارت به شرکت بیمه گر انجام نداده اید اقدام نمایید زیرا مهلت اعلام خسارت در حوادث سرنشین طبق آیین نامه ماده 3 قانون شخص ثالث 60 روز می باشد .