در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام ببخشید جناب من درتاریخ ۲۰ خرداد ماه در شرکتی در استان اصفهان مشغول بکار شدم و تا ۲۰ روز پیش هم اونجا فعالیت داشتم که بدون هیچ دلیلی مرا شب عیدی اخراج کردند و هیچ تسویه حسابی با من انجام ندادن و از همه بدتر برای من کلا ۴ ماه بیمه رد شده تو این ۸ ماه که اونجا از صبح تا شب کار میکردم برای من اولین ماه را ۲۵ روز دومی ۵ روز سومی ۶ روز و چهارمی را ۵ روز برای من بیمه رد شده و از همه بدتر تازه متوجه شدم بیمه من از طریق شعبه ۲۹ بیمه تهران رد میشده حال از شما خواهشمندم من پدر دوتا بچه را شب عیدی نجات بدید ممنونم تشکر

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام شما با مراجعه به اداره کار واراعه اسناد ومدارک مثبته ادعای خود را اثبات کنید وتمام خواسته های خود را در دادخواست بنویسید