در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
باسلام

کارگری مدت 10 سال درکارگاه کارمیکرده بعد از اون با کارفرمای اصلی قطع رابطه انجام شده وقرارداد منعقده ازطریق شرکت خدماتی تامین نیروی انسانی انجام گرفته الان بعدازگذشت 2 سال که با کارفرمای اصلی قطع رابطه شده رفته اداره کار و بازگشت بکار گرفته آیا کارفرما باید بکارگیری کنه؟برای دادخواست برگشت بکار آیا مهلتی وجود نداره؟یعنی اگر بعداز دوسال کارگر اخراج شده بره شکایت کنه برای برگشت بکار آیا قانونی هست؟
1 پاسخ
توسط (660 امتیاز)
سلام، باید توجه داشت که کاری که بصورت مستمر باشد و کارگر در آن چند سال که فرمودید مشغول باشد بعنوان کارگر دایم محسوب میگردد و اداره کار در احکام هییت تشخیص وهییت حل اختلاف رای به بازگشت بکار می‌دهد و وفق ماده ۲۵ قانون کار انجام میشود، و نیز ماده ۱۲ قانون کار نیز میگوید مه کارفرمای جدید، قایم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود، موفق باشید