در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام  وقت بخیر ببخشید من درآزمایشگاه یک شرکت از طرف پیمانکار مشغول به کار بودم  بعد از 4 ماه دراین شرکت دچارحادثه با اسید شدم  و کارم ازدست دادم به پزشک قانونی مراجعه کردم که دیه درج شده و اداره کار ازکارفرما به علت رد نکردن بیمه شکایت کردم که درنهایت اداره کار بعد ازچند ماه رای به 4.5 بیمه داد که درمرحله اجرا احکام میباشد آیا میتوانم درخواست بیمه بیکاری کنم درصورتی که دراین کارگاه کمتر از 6 ماه بیمه رد شده است و رای هیات تشخیص اداره کار درج شده که غیر عادی کار ازدست دادم متشکرم ( بیمه بیکاری شامل حال من میشود ؟)
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولین شرط برقراری بیمه بیکاری داشتن حداقل شش ماه سابقه میباشد اما چونکه حادثه شما ناشی از کار بوده وبعد از حادثه در استراحت پزشکی بودید احتمال اینکه مدت استراحت پزشکی و۴.۵ماه جمعا به شش ماه برسد با برقراری بیمه بیکاری موافقت نمایند