در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
سلام

من درسال 1387در انبار عمومی یک شرکت مشغول به کار بودم و حکم کاری من کارمند انبار دو بوده است که درهمان سال کارخانه برای انجام امور ساختمانی خود  اقدام به خرید سرامیک 40*40  مینمود و مقامات ارشد انباربه دلیل تعارف و رو در وایسی با بعضی از پرسنل کارگر انبار دستور تخلیه کالای مذکور و نیز کالاهای سنگین تر دیگر را به عهده کارمندان انبار میگذاشتند و اعلام می نمودند که باید هر طوری شده کالا را تخلیه نمایید و اگر خدائی نکرده از دستور ریاست سرپیچی میکردیم چنان فشار عصبی در انبار برایمان درست میشد که بیا و ببین

  به همین خاطر در یک مورد بعد از دستور صادره توسط ریاست انبار اینجانب نسبت به تخلیه سرامیک فوق از داخل وانت حامل سرامیک اقدام نمودم که در حین تخلیه کمر و ستون فقرات اینجانب دچار مشکل شد و دیگر نتوانستم به کار ادامه دهم و همان جا داخل وانت ولو شدم که بعد به کمک همکاران به دفتر انبار برده شده و چون پایان وقت کاری بود به زحمت لباسهایم را عوض نمودم و به کمک همکاران جهت رفتن به منزل تا پای سرویس ایاب وذهاب آمدم

 و وقتی که بعد از چند روز دیگر ( به دلیل درد ستون فقرات چند روز در منزل استراحت نمودم) که به سر کار رفتم ودر مورد حادثه مذکور از خانه بهداشت و امور اداری درخواست برگ حادثه نمودم اعلام کردند که تخلیه کالای مذکور جزو وظایف شما نبوده و با حکم پرسنلی شما مغایرت دارد و بایستی از دستور سر پیچی  می نمودی متاسفانه مدیر اداری آن زمان از مافیای قدرت در بعضی از بخشهای کارخانه اطلاع نداشت و میگفت بایستی سرپیچی مینمودی تا برایت یک کمیته انضباتی برگزار شود و ادعا خود را آنجا مطرح میکردی و رای میگرفتی,

میخواهم بدانم آیا من الان که حدود ده سال است که از این موضوع میگذرد میتوانم برای اتفاق فوق به جایی شکایت کنم و ادعا حادثه ناشی از کار نمایم و غرامت بگیرم در ضمن رونوشت عکس ام آر آی آن سال هم در پرونده پزشکی من در کارخانه موجود است

لطفا" من را راهنمائی نمائید

باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر گزارش حادثه ناشی از کار را که به تائید بازرس اداره کار و کارشناس تامین اجتماعی رسیده باشد را دارید می توانید بابت حادثه ناشی از کار از سازمان تامین اجتماعی غرامت و یا از کارافتادگی بگیرید . مواردی که فرمودید اگر درست باشد سازمان می داند و خود کارفرما و بحث ماده 90 قانون تامین اجتماعی . اگر گزارش حادثه نداشته باشید نمی توانید از سازمان به عنوان حادثه طلب غرامت یا ازکارافتادگی کنید و صرفا بابت بیماری می توانید به سازمان مراجعه کنید .

در مورد غرامت از بیمه مسئولیت کارفرما امیدوارم کارشناسان دیگر نظر دهند .

با تشکر