در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام  من قرداد کاری باکارفرما ندارم سینزده ماه بیمه طلب ندارم که نشدم و عیدی و سنوات هم نگرفتم درکارهم دچار حادثه دیسک کمرشدم
بازرس ادارکار امد بازسازی صحنه حادثه و مدت کارمم تاید شد کارفرماهم قبول داره همه موارد شکایتمو
چقد طول میکشه تا رای نهایی صادرشه

الان سع ماه از حادثه گذشته وقادربه ادامه کار تیستم بعد ایا بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیره و کی میتونم درخواست بدم.

کارفرما هنوز براش جریمه و حق بیمه ماهانمو پرداخت نکرده به حساب تامین اجتماعی

خواهسا جواب بدین زندگیم داره بهم میخوره بعلت بیکاری و بیپولی و خرج درمانم.ممنونم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورت تأیید مدت کار و حادثه ناشی از کار ، می توانید رأی اداره کار را به تأمین اجتماعی ارائه کنید و پیگیر غرامت ایام بیماری باشید.

ضمنا می توانید از کارفرما بابت حادثه شکایت کنید و دیه بگیرید.