در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
باسلام

من حدود 6 سال سابقه بیمه دارم که شهریور 96 قراردادم تموم شد و دیگه تمدید نشد

بیکار بودم و نمیدونستم برای گرفتن بیمه بیکاری باید حداقل قبل از 1 ماه اقدام کرد بنابراین نتونستم از بیمه بیکار یاستفاده کنم

اخیرا جایی مشغول شدم که 4 ماه برام بیمه رد شده ولی شرایط خوبی نداره و با من هم قرارداد ندارن بنابراین دیگه از ابتدای اردیبهشت دوباره سرکار نمیرم

آیا الان میتونم برای گرفتن بیمه بیکاری اقدام کنم

یا باید در آخرین جایی که کارکردم 1 سال سابقه داشته باشم ؟

لطفا راهنماییم کنید .
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

 اگر جایی که کار میکردید ماهیتش جنبه دائمی داره مثل یک کارخانه یا شرکت بزرگ و ... شما باید حداقل یکسال اونجا سابقه بیمه داشته باشید.

http://www.tamin.ir/News/Item/1936/2/1936.html