در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
من کارمند شرکت هستم و در قرارداد حفاظت فیزیکی را آهن کدشغلی ۳۵ نفر رو کارمند اداری رد کردم و بیمه موقع دریافت مفاصاحساب ماروجریمه کرده و میگه باید همه نگهبان باشن درصورتی که در قرارداد تعدادی به صورت اداری و اپراتور هستن و ما رو مبلغ ۱۸۰ میلیون تمومن جریمه کرده

آیا با اعتراض میشه جریمه رو پس بگیریم؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بابت اشتباه در ثبت شغل کارکنان جریمه ای به لیست حق بیمه تعلق نمیگیرد ، احتمالا جریمه حق بیمه شما بابت موضوع دیگری است ، لطفا توضیحات بیشتری مرقوم بفرمایید.