در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.شرکت ما حدود ۳۰۰ نیرو دارد. با توجه به اینکه نتوانستیم حق بیمه ماه قبل را پرداخت کنیم این ماه سایت تامین اجتماعی برای ارسال خطای عدم پرداخت می دهد.ولی در هر صورت ما لبست ها رد کردیم با اینکه خطا داد و عدم تایید زد.سوال بنده اینست اولا چون لیست را با وجود خطا وارد کردیم تاثیری در جریمه دارد؟دوما چه مشکلی ممکن است برای شرکت یا مرسنل ایجاد شود و راهکار رفع ان چیست.با تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

رد کردن لیست بدون تایید شدن توسط سیستم با رد نکردنش فرقی نداره.

شما میتوانستید اول بدهی ماه قبل رو تعیین تکلیف کنید(قسط بندی و یا توافق با بیمه) اونوقت مشکلی برای رد کردن لیست بیمه این ماه نداشتید