در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارگاه ما در زمینه فروش ام دی ام فالیت دارد برای دستمزد ارسال لسیت بیمه ما دستمزد مقطوع 97 طبق لیست را رد میکنیم (برای حسابدار و فروشنده مبلغ 519000 ریال و برای کارگر وراننده مبلغ 445000 ریال بعلاوه حق بن 1100000 ریال) اما هر ماه برای اخطاریه بدهی لیست بیمه ارسال می شه و ما باید دوباره مبلغی را واریز کنیم

علت این ابلاغیه را می فرمایید؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

ام دی ام چیه؟

به هر حال چنانچه لیست پرداخت حق بیمه متناسب با دستمزد مقطوع اعلامی و درج حق خوار و بار و مسکن تنظیم شود، مشکلی نخواهد داشت.