در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

باتوجه به اینکه تمام احکام اینجانب کارشناس پایپینگ میباشد و با عنایت به کمیته بدوی رای سختی کار برای کارشناس پایپینگ داده است ولی کد شغلی کارمند اداری رد شده است و بیمه این مغایرت را نم پذیرد و میگوید عنوان شغلی باید اصلاح گردد در صورتیکه این کدشغلی برای سال 91 تا 94 میباشد و قابل اصلاح نیست .

حال برای رفع این مشکل چکار باید کرد

لازم به ذکر است کارفرما نامه به بیمه داده که اشتباه از طرف ما میباشد وکلیه خسارات را پرداخت میکند ولی باز هم بیمه قبول نمیکند

لطفا راهنمایی نمایید.

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
سلام

متاسفانه سازمان تامین اجتماعی جهت استخراج مشاغل به لیست حق بیمه ، گزارش بازرسی توجه دارد لذا جهت احقاق حق خود باید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .