در لیست بیمه توسط (340 امتیاز)
مدت چهارسال برای شرکت مشغول کار بودم و نوزده ماه به شرکتی در شهر دیگری مشاوره تلفی میدادم این شرکت بیمه کارگرساده رد کامل اما شرکت اصلی رد نکرده ومشخص شده که کد بیمه ندارد.
آیا شرکت باید بیمه چهارسال رارد کند؟
آیا شرکتی که بیمه را رد کرد مرتکب خلاف شده؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در شرکتی که بمدت چهار سال کار کرده اید ، کارفرما به استناد ماده 148 قانون کار مکلف به واریز حق بیمه شما می باشد.

و اگر بصورت همزمان به شرکت دیگری مشاوره تلفنی داده اید و شرکت مذکور برای شما بیمه رد کرده باشند اشکالی ندارد.