در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا کارت هدیه مناسبتی و پاداشی رو که به کارمندان یک اداره دادند به فردی که در مرخصی استعلاجی میباشد هم تعلق میگیرد؟

اگر تعلق میگیرد از چه راهی باید اقدام کنم چون زیر بار نمیروند.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام

کلیه مزایای رفاهی وانگیزهای وعرف کارگاه درایام مرخصی استعلاجی که حق بیمه برایش پرداخت نشده وازبابت ان غرامت دستمزد دریافت نکرده است به عهده کارفرما می باشد