در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام

  • آیا کارفرما چنین حقی دارد که برای نیروی کار خود (لیسانس)۲۰ روز بیمه پرداخت کند؟
  • کارگر هیچ سنوات کاری نداشته باشد طبق قرار دادی که با کارفرما منعقد شده است؟
  • آیا بیمه کارگر از روز ورود به محل کار اجباریست یا بعد از مدت ۵ تا ۶ جهت اموزش کار به بعد باید بیمه شود؟
  • آیا کارفرما طبق قرداد حق اخراج کارگر را در زمان دارد؟

تشکر

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کارفرمایان در صورتی که بیمه شدگان حتی یکساعت در روز کار نمایند باید بیمه آنها را کامل واریز نماید مگر اینکه قرارداد کار روزهای زوج و فرد داشته باشند که می تواند 15 روزه واریز نماید.

بیمه از روز اول اجباری میباشد و کارفرما باید حق بیمه را از همان روز پرداخت نماید.

کارفرما  در صورت صلاحدید و اختلاف نظر با کارگر و یا عدم کارایی وی و ... می تواند پرسنل غیر رسمی و قراردادی خود را . عدم نیاز را اعلام و وی را اخراج نماید.