در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام، من حدود 2 ماهی است که در شرکتی مشغول به کار شدم ولی شرکت مربوطه هیچ یک از کارکنانش را بیمه نمی کند و می گوید خود شخص بیمه اش را پرداخت نماید. همچنین تا به حال هیچ حق بیمه ای نپرداخته ام. آیا می توانم پیگیری کنم که شرکت حق بیمه را پرداخت کند، اگر خیر به صورت شخصی اگر بخواهم بیمه بپردازم باید چه مراحلی را طی کنم و آیا می توانم تخفیفی بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - براساس ماده 148 قانون کار ، کارفرمایان مشمول قانون کار مکلفند براساس قانون تامین اجتماعی نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند.

کلیه کارکنانی که درمقابل دریافت مزد و حقوق درشرکت ها و کارگاه ها مشغول بکارند میبایست از طرف کارفرما بیمه اجباری گردنند و این وظیفه ذاتی کارفرما واز تعهدات قانونی وی محسوب خواهدشد. لازم بذکراست چنانچه کارفرمایی کارگرمشمول قانون کار خودرا بیمه ننماید علاوه برتادیه حقوق ،جریمه ای معادل 2 تا 10 برابرحق بیمه اخذ میگردد و تخلف محسوب میشود

کارگرانی که بیمه آنان منظور نمیگردد درهرزمان که بخواهد میتواند با مراجعه به اداره کار دادخواست عدم پرداخت بیمه را بنماید و درصورتیکه مدارکی دراین خصوص ندارید بهتراست درخواست بازرسی و تهیه استشهاد ازمحل کار رابکنید.

اعمال بیمه از طریقی دیگر و مادامی که در کارگاه یا شرکت فعلی مشغول بخدمت هستید توصیه نمیشود