در پرداخت حق بیمه توسط (160 امتیاز)
بعدازصدورحکم  ورای هیات تشخیص اداره کارایابارضایت کارگردردفترخانه اسنادرسمی مبنی برمطالبات مانندحقوق معوقه وپاداش وسنوات خدمت وعیدانه وبن نقدی ودرج کلمه حق بیمه درسنددفترخانه اسنادرسمی ودادن رضایت کامل کارگربه کارفرماایاحق بیمه کارگرمحفوظ باقی می ماندایادراین حالت بیمه هارومیشه به اجرای احکام دادگستری اداره کاردرخواست دادیانه؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در خصوص مواردی که حقی در آن برای کارگر وکارفرما ایجاد نمیکند حق رضایت دادن وجود ندارد بیمه حق تامین اجتماعی میباشد و با اخذ رضایت نیز نمیتوان در صورت پیگیری کارگر از پرداخت تعهدات قبل بدلیل داشتن رضایت محضری شانه خالی نمود