در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام. بیمه گذار (کارفرما) به موجب رای قطعی محکوم به پرداخت دیه کامل در ماه حرام در حق اولیای دمِ کارگر شده است. اولیای دم با مراجعه به بیمه گر و تکمیل تمامی مدارک مورد نیاز خواستار دریافت مبلغ دیه شده اند.

اما هم اکنون بیش از ۴۵ روز از تاریخ ارائه درخواست گذشته است و شرکت بیمه پاسخگو نیست.

آیا میتوان از شرکت بیمه شکایت کرد؟ آیا خسارت تاخیر تادیه بر مبنای نیم در هزار محاسبه میگردد؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

محاسبات دیه در بیمه های مسئولیت مطابق با دیه روز می باشد.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو