در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (140 امتیاز)
سلام

من بعد از 18 سال كار مداوم در يك شركت خصوصي ( سهامي خاص )  و در نهايت با حكم مدير امور قراردادها و مسئول بيمه مركز به كار اشتغال داشتم و متاسفانه در اخرين سال پس از اتمام قراردادم ( قراردادها به صورت ساليانه بسته ميشد ) كارفرما از تمديد مجدد قرارداد امتناع كرد.

علت اصلي عدم تمديد قرارداد تعويض هيات مديره و مسئول مستقيم اينجانب بود .

در صورت امكان بازگشت به كار ، آيا كارفرما حق دارد شغل پايين تر و بدتري را پيشنهاد نمايد ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

پس از اتمام قراردادمدت موقت کار درصورت عدم تمدید مجدد آن توسط طرفین ،الزامی به انعقاد قرارداد برای طرفین وجود ندارد.

ولی درصورت تمدید بنا به توافق درصورتیکه از حقوق ومزایا کم نشود،منع قانونی وجود ندارد.