در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
خودرو مقصر 3 نفر سرنشین داشت ، مست بودن و بعد از پیاده شدن با من قصد درگیر شدن داشتن
من با پلیس تماس گرفتم و توی همین حین سه تا عکس از صحنه گرفتم که هم پلاک ثبت شد هم سرنشین و راننده ،
اونا هم با ماشینشون از صحنه فرار کردن
کلانتری بعد 1 ساعت اومد صورتجلسه کرد ، راهور هم همینطور ، رفتم شورای حل اختلاف امروز بهم گفتن باید تامین دلیل بشه ارجاع به کارشناسی .
 یکی از دوستان از راهنمایی رانندگی استعلام گرفته ماشین شاکی خصوصی داشته (درگیری ضرب وشتم) واسه 1 ماه پیش و همون موقع هم اعلام سرقتی شده (قطعا برای رد گم کنی) ، الان من چجوری میتونم شکایتم رو کیفری کنم ؟ چون واقعا به حقوقی اینجوری درست رسیدگی نمیشه منم شاسی ماشینم شکسته سپر ماشین خورد شد اکسل ماشین کج شده حداقل 7 تومن هزینه داره ندارم بخدا بدم بیمه بدنه هم ندارم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

خب شما با همون گزارش ۱۱۰ و تامین دلیلی که انجام دادین میتونید برید دادسرا و طرح شکایت کنید