در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
اگر شماره پلاک خودرو مقصر متواری شده، توسط شاهدان عینی ثبت شده باشد، جهت استفاده از مزایای بیمه چگونه می‌توان طرفین را راهنمائی نمود؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
در صورتی که در زمان حادثه، شاهدان عینی شماره پلاک خودرو مقصر متواری شده را ثبت کرده باشند و حاضر به شهادت در مراجع انتظامي و يا قضایی باشند، بعد از ترسیم کروکی
(در صحنه حادثه يا فرضي) و تعیین علت تامه حادثه، مقام محترم قضائي از طريق دسترسي به سامانه استعلام سابقه بيمه‌نامه خودرو بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران و يا ارسال نامه به بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران در استان تهران و در ساير استان‌ها از طريق ارسال نامه به ساير شعب شركت هاي بيمه، همچنين فرماندهي راهور به ريز مشخصات خودرو  و شركت صادر كننده بيمه‌نامه دسترسي پيدا خواهد نمود و در اين صورت دستور توقيف و جلب ضارب صادر می‌گردد.

چنان‌چه مقصر مجهول‌الهويه و خودروي آن شناسائي نشده باشد در خسارت‌هاي جاني مراتب از طريق مرجع قضايي به اطلاع صندوق تأمين خسارت‌هاي بدني جهت پرداخت ديه زيان‌ديدگان خواهد ‌رسيد و در صورت كشف مقصر مراتب را به روال عادي در شركت بيمه ادامه مي‌دهد.