در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام،

بنده با يه موتور سيكلت تصادف كردم وصحنه را ترك كردم.طرف شمارمو برداشته و شكايت كرده

حضور شاهدان درحين تنظيم صورتجلسه كلانتري درزمان حادثه لازمه يا هركسي روز دادگاه بياد شهادت بده مورد قبوله

دوربيني هم فيلم ازصحنه نگرفته

حالا اگه من مقصر معرفي شدم بيمه خسارت ميده
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
 بابت حادثه ای که براتون اتفاق افتاده خیلی متاسفم
ایا شما بیمه نداشتید ؟
ایا گواهینامه نداشتید؟
ایا بخاطر تصادف شمارو زندانی میکنن؟
اگر هم هیچکدوم رو نداشتید بازهم بیمه پرداخت خسارت حادثه رو بعهده میگرفت و بعدا از شما ریکاوری میکرد . اونم در حد توانایی مالی شما‌.

عدم حضور در دادگاه و مراجع قضایی تاوان سنگینی داره . پس لااقل فرصت دفاع از خودتون رو ازدست ندید