در دیه و بیمه خودرو توسط
بادرودوخسته نباشيدآيا خسارت نقص عضوراننده مقصرمثل بيمه شخص ثالث طبق راي دادگاه بروز بايدپرداخت شود يا مثل بيمه حوادث به تاريخ حادثه ؟من دراسفند٩٤دچارسانحه رانندگي وقطع دست ازبازوگرديده ام وحكم قاضي درآبان امسال صادرشده بيمه مدعي است غرامت وخسارت راننده مقصرمانند قانون بيمه حوادث است وازصدوپنجاه ميليون طبق نظرپزشك قانوني پرداخت مي گردد آيا درست است؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با عرض سلام

بله بحث خسارات راننده با شخص ثالث در نحوه پرداخت دیه کمی متفاوت هست

که متاسفانه هر جند قانون صراحتا اعلام کرد راننده را باید دقیق مثل شخص ثالث به حساب اورد ولی متاسفانه طبق ایین نامه های بیمه این قانون رو به نفع خودشون تشریح کردن

و در قالب پرواخت غرامت تا سقف تعهد بیان کردن

ولی خب از اونجایی که بسیاری از دوستان با این مشکل درگیر بودن

ما داریم روش کار میکنیم و خداروشکر به نتایج خوبی رسیدیم که بتوانیم برای راننده نیست مانند سرنشین تعدد دیات بگیریم

پیگیری حقوقی دیه تصادفات