در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.  موسس یک مدرسه غیردولتی هستم . به معلمین مدرسه ماهی 600 هزار تومان حقوق به همراه 23 روز بیمه پرداخت می کنم . آیا معلم می تواند بابت اینکه حقوق اداره کار نمی گیرید از مدرسه شاکی شود ؟ البته قرارداد ساعتی بسته ایم با معلم ها در ماه 80 ساعت فعالیت آموزشی دارند .
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

باسلام.

به شرط آنکه حقوق ساعتی پرداخت شده به همراه مزایا کمتر از حداقل قانون کار در همان سال نباشد ،منع قانونی ندارد.